Grøn fotokonkurrence

Ro og tempo - land og vand. Fotograf Morten Sol
3. april 2018 - subsiteadmin

Grøn fotokonkurrence

Cittaslow International organiserer grøn fotokonkurrence, Alle deltagere er inviteret til at udvikle en refleksion om betydningen af ​​grønne by, især det er ved at fokusere deres opmærksomhed på den enkelte rolle i miljømæssige bæredygtighed spørgsmål og at deltage i konkurrencen.

Alle kan deltage i grøn konkurrence, Deltagerne kan udtrykke deres kreativitet og tage et billede om temaet: At være en grøn borger.
Byer er resultaterne af borgerens handlinger, livsstil, vaner og traditioner. I den forstand skal billeder vise grønne byer erfaringer fra borgeres synspunkt for at styrke individernes rolle i at skabe grønne byer med en bæredygtig miljøpåvirkning.

Arrangementet er arrangeret af Cittaslow International og det er Partner Event of Eu Green Week https://www.eugreenweek.eu/ vil finde sted i Bruxelles fra 21 til 25 maj, I år er emnet "Grønne byer for en grønnere fremtid" . EU Grønuge 2018 vil undersøge, hvordan EU hjælper byer til at blive bedre steder at bo og arbejde. Udviklingen i den politiske udvikling af luftkvalitet, støj, natur og biodiversitet, affald og vandforvaltning vil fremme deltagelsesmetoder til byudvikling, netværksordninger og værktøjer til udveksling af bedste praksis, involvering af lokale myndigheder og borgere og tilskynde dem til at dele deres vision af en bæredygtig fremtid. Cittaslow International, der gennemfører projektet "Being a Green Citizen", har til formål at involvere borgerne
at spille en aktiv rolle i miljømæssig bæredygtighed tema.

Sådan deltager du i konkurrencen, her er reguleringen:

  • Tag et billede der viser betydningen af ​​at være "grøn borger"
  • Beskriv billedet med få ord
  • Skriv forfatternavn og efternavn
  • Skriv grøn by / Cittaslow navn
  • Del dit billede på Instagram ved hjælp af følgende hashtag: #greencitizencontest #cittaslow eller Send dit billede via e-mail på euoffice@cittaslow.org. Fristen er den 27. april.
  • Hvis der er et ansigt på billedet, send venligst samtykkeformularen på følgende email: euoffice@cittaslow.org

De bedste billeder vil være en del af den digitale grønne udstilling, der finder sted i Palazzo dei Sette, Sala Cittaslow International, den 16. maj kl. 18.00. Der vil være en særlig prisceremoni. Begivenheden er en del af en runde af mødet " En scuola di Cittaslow "arrangeret hver onsdag af Cittaslow International HQ. Formålet med arrangementet er at tale om miljøemne med fokus på grønne byer og at tale om dagsorden for grøn uge i Bruxelles.

De bedste tre billeder udskrives og udstilles permanent i Cittaslow International HQ.
Den bedste vil modtage en særlig grøn præmie.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger, skriv venligst på euoffice@cittaslow.org
Websted Side dedikeret til konkurrencen: http://www.cittaslow.org/news/orvieto-being-green-citizen-digital-green-exposition

"21-25 maj 2018 - EU Grønuge 2018 vil undersøge, hvordan EU hjælper byer til at blive bedre steder at bo og arbejde. Udviklingen i den politiske udvikling af luftkvalitet, støj, natur og biodiversitet, affald og vandforvaltning vil fremme deltagelsesmetoder til byudvikling, netværksordninger og værktøjer til udveksling af bedste praksis, involvering af lokale myndigheder og borgere og tilskynde dem til at dele deres vision af en bæredygtig fremtid "