Brug af logo
Brug af logo
Formelt set er det borgmesteren, der har hentet certifikatet hjem fra Italien. I det ligger en vurdering og anerkendelse af, at man i Svendborg Kommune lever og vægter Cittaslow-værdierne og ønsker at informere om, aktivere og synliggøre Cittaslow lokalt.
For at bruge Cittaslow-logoet skal man indhente mandatet ved at være certificeret som Cittaslow, eller ved at henvende sig til Cittaslow-sekretariatet.
Cittaslow-logoets design, form og farve er beskrevet i de internationale retningslinier. Der er udarbejdet et sæt af Cittaslow-logo’er med det lokale Svendborg-præg, som er accepteret inden for de internationale retningslinier.
Disse retningslinier er til for at beskytte og bevare logoet som et internationalt kvalitetsmærke med et tydeligt budskab, samtidig med at det også har et lokalt særpræg.
Virksomheder, institutioner, foreninger, initiativer, projekter, events og personer, der arbejder i overensstemmelse med Cittaslows målsætning og deler visionen om det gode liv i Svendborg og på Sydfyn, har således mulighed for at synliggøre deres Cittaslow-forskel ved at bruge logoet.
I Cittaslow-logopakken her på siden findes logoet i fire forskellige elektroniske formater. Ved henvendelse til Cittaslow-sekretatiatet kan du få råd og vejledning om, hvordan og hvornår du kan bruge logoet.
Lokalt Cittaslow-design og -tekst:
Navnet SVENDBORG optræder altid under selve logoet, jf. nedenstående:
Logoet kan enten bruges alene, eller sammen med et af 6 små udsagn, der signalerer Svendborgs lokale Cittaslow-fokus
- Danmarks første Cittaslow
- det gode liv
- tid til kvalitet
- udsyn og omtanke
- holdbar udvikling
- lokale produkter
Cittaslow skrives med stort og i et ord
Når Cittaslow indgår i en ordforbindelse sker det med en bindestreg. Eks: Cittaslow-Svendborg, Cittaslow-begivenhed, Cittaslow-medlem, Cittaslow-aktør, Cittaslow-netværk osv
Undlad så vidt muligt at bruge ordet ’langsom’ i forbindelse med Cittaslow. Den kvalitet, der ligger i at opprioritere tiden til at tænke sig om for at opnå bedre løsninger og resultater kan fortælles på flere måder.